Un y Berllan Workshop

Single storey infill curved wall workshop attached to zero energy house. Lime render, green roof. Family built 2015
Allan Sutherland
Written by Allan Sutherland

Single storey infill curved wall workshop attached to zero energy house. Lime render, green roof. Family built 2015

Key data

Province:MonmouthshireCity:AbergavennyCompletion:2015Type of Construction:InfillDesign/ArchitectureCRSH Architects Catherine Roberts and Steven Harris stevenh@crsh-arch.co.ukPossibility to visit:NoPress photos:No
Residential acreage:50m2U-Value (Wall):W/m2KU-Value (Roof):W/m2KCategories:Straw Bale Houses in UK,

Single storey infill curved wall to a workshop attached to a zero energy family house. Lime rendered, semi intensive green roof. Designed & built by the Harris family in Abergavenny, Wales 2015

About the author

Allan Sutherland

Allan Sutherland