Romney Marsh Visitor Centre, Kent

Allan Sutherland
Written by Allan Sutherland

Frame and infill Visitor Centre and cafe on the south coast, designed by Ian Mckay with consultancy from Barbara Jones

Key data

Province:KentCity:New RomneyCompletion:2001Type of Construction:Infill Design/ArchitectureIan McKay, Baker-Brown McKayPossibility to visit:NoPress photos:No
Residential acreage:100m2U-Value (Wall):W/m2KU-Value (Roof):W/m2KCategories:Straw Bale Houses in UK,

Designed by Ian McKay of Baker-Brown McKay Architects with consultancy from Barbara Jones, this is a timber frame and infill Visitor and Interpretation Centre for the Romney Marshes, Kent. Commissioned by Kent Wildlife Trust, it sits in a nature reserve on the south coast and is open to the public, with free entry. It has a café and gift shop, so even more reason to visit! It was built via courses run by Barbara Jones for the local Green Building company who completed it. You can find it on Dymchurch Rd, New Romney TN28 8AY https://www.kentwildlifetrust.org.uk/nature-reserves/romney-marsh-visitor-centre-and-nature-reserve

About the author

Allan Sutherland

Allan Sutherland